Zenitor staat voor het versterken van de ondernemer in zijn of haar onderneming. Zenitor coaches vertrekken van een realistisch totaalbeeld: waar zitten je talenten en competenties, welk potentieel blijft onaangeroerd, wat motiveert je en wat remt je dynamiek? Deze inzichten worden gelinkt aan je bedrijfsvoering om zo een succesvolle toekomst uit te bouwen voor jou én je bedrijf. 

Ontdek hier het Zenitor team van gecertificeerde coaches die tot jouw beschikking staan in de regio's Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en Hasselt !

 

 

Individueel

Wil je een persoonlijke benadering en een uiterst efficiënte coaching op maat? Dan is onze individuele coaching zeker iets voor jou. Onze professionele coaches helpen je problemen en mogelijkheden bloot te leggen en samen met jou doelstellingen te bepalen die jouw onderneming op weg zetten naar succes. Om uw kostbare tijd te besparen biedt Zenitor ook e-coaching via Skype aan!

Ondernemers kunnen voor onze coaching een beroep doen op de loopbaancheques van de Vlaamse overheid.  Via dit voordelige systeem ontvang je 1 à 2 cheques (a rato van 4u coaching per cheque) en betaal je zelf slechts 10€ per uur!  

Neem vrijblijvend contact op met coaching@zenitor.be. Telefonisch bereikt u ons op werkdagen van 9 tot 17 uur via 0487/562696. 

AANBOD PARTNERS

Voor een verdere dienstverlening op maat verwijzen wij je graag door naar het aanbod van onze partners Zenito Sociaal Verzekeringsfonds en UNIZO: Go4Business, Road To Action en de workshops Business Model Canvas 

 

Zenitor smart@business - In groep

In groep

Sommigen voelen zich gesterkt door de aanwezigheid van en interactie met anderen. Reflecteren in groep kan verhelderend werken. Voor deze mensen is groepscoaching de beste keuze. Daarnaast biedt bedrijfscoaching de mogelijkheid om de loopbaanambities werknemers te koppelen aan doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Dat heeft een positieve invloed op de competentieontwikkeling, zorgt ervoor dat ze met plezier komen werken en levert rendabelere opleidingskeuzes op.

Start hier

Reeds uitgezonden webinars

1
Klantsegmenten
di 27 januari

Daniëlle Vanwesenbeeck (Mastermail) spreekt over je (potentiële) klanten en klantengroepen: wie zijn ze en hoe onderscheid je ze?

2
Waardepropositie
di 24 februari

Roger Heijmans (Brand New Shoes) laat je nadenken over het aanbod van je bedrijf, zowel product als service, vertaald naar waarde voor je klant

3
Kanalen
di 24 maart

Hans Similon (Mobile Vikings) verduidelijkt de manieren waarop je bedrijf in contact komt met haar klanten.

4
Klantrelaties
di 28 april

Els Dhaeze (PITopia) neemt je mee van klantbewustzijn, over klantdenken, naar écht klanthandelen

5
Inkomstenstromen
di 26 mei

Veerle Boon spreekt  over de manier waarop je bedrijf meerwaarde creëert: hoe zit je  verdienmodel in mekaar?

6
Activiteiten
di 22 september

Sander Goossens bespreekt de activiteiten die je nodig hebt om goed te kunnen presteren.

7
Partners
di 27 oktober

Gratienne Sioncke (CEO BORGinsole, Womed Award Winnares 2014) spreekt over de samenwerkingsverbanden met andere bedrijven die invloed hebben op het succes van je businessmodel.

8
Middelen
di 26 januari

Pieter Janssens (Intracto) maakt je wegwijs in de kerncompetenties van je bedrijf die nodig zijn voor het uitvoeren van je business model

9
Kostenstructuur
di 16 februari

Valerie Cambier (UNIZO) maakt duidelijk hoe je de kostprijs van je business model berekent