Ben je (startend) ondernemer en zit je met vragen over je aanpak?

Zoek je input om te groeien, te innoveren of je onderneming naar een hoger plan te brengen?

Registreer je dan gratis op deze site voor 9 webinars en quickscans rond het Business Model Canvas! Leer gratis bij, op jouw tempo en in je eigen tijd.

Elke laatste dinsdag van de maand kan je via dit e-platform een webinar volgen waarin een ondernemer of expert telkens één van de 9 sleutelprocessen van het Business Model Canvas onder de loep neemt, wat jou heel wat nuttig info en tips geeft om je business te optimaliseren.  Heb je een live webinar gemist? Geen nood: je kan alle webinars tot eind 2016 herbekijken op de site.

Wil je zicht krijgen hoe jij als ondernemer bezig bent met elk van die 9 thema's in je bedrijf? Doe dan de quickscan, bekijk je profielschets en ontdek welke competenties je nog kan inzetten!

Heb je nood aan een klankbord om even in te zoemen op jouw situatie als ondernemer? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze Zenitor coaches via coaching@zenitor.be of 0487/56 26 96 (tussen 9u en 17u).

Smart@Business is een initiatief van Zenitor, in partnerschap met UNIZO en ZENITO, en wordt ondersteund door het Agentschap Ondernemen.

 

Start hier

Reeds uitgezonden webinars

1
Klantsegmenten
di 27 januari

Daniëlle Vanwesenbeeck (Mastermail) spreekt over je (potentiële) klanten en klantengroepen: wie zijn ze en hoe onderscheid je ze?

2
Waardepropositie
di 24 februari

Roger Heijmans (Brand New Shoes) laat je nadenken over het aanbod van je bedrijf, zowel product als service, vertaald naar waarde voor je klant

3
Kanalen
di 24 maart

Hans Similon (Mobile Vikings) verduidelijkt de manieren waarop je bedrijf in contact komt met haar klanten.

4
Klantrelaties
di 28 april

Els Dhaeze (PITopia) neemt je mee van klantbewustzijn, over klantdenken, naar écht klanthandelen

5
Inkomstenstromen
di 26 mei

Veerle Boon spreekt  over de manier waarop je bedrijf meerwaarde creëert: hoe zit je  verdienmodel in mekaar?

6
Activiteiten
di 22 september

Sander Goossens bespreekt de activiteiten die je nodig hebt om goed te kunnen presteren.

7
Partners
di 27 oktober

Gratienne Sioncke (CEO BORGinsole, Womed Award Winnares 2014) spreekt over de samenwerkingsverbanden met andere bedrijven die invloed hebben op het succes van je businessmodel.

8
Middelen
di 26 januari

Pieter Janssens (Intracto) maakt je wegwijs in de kerncompetenties van je bedrijf die nodig zijn voor het uitvoeren van je business model

9
Kostenstructuur
di 16 februari

Valerie Cambier (UNIZO) maakt duidelijk hoe je de kostprijs van je business model berekent